Spotler ontwikkelt en levert

Email marketing software MailPlus

Software: de kracht van eenvoud

Spotler ontwikkelt en levert de prettigste email marketing software van Nederland: MailPlus. Dat doen wij al vanaf 2004. Wij gaan tot het uiterste om de belangrijkste functies in e-mail marketing zo goed mogelijk te laten werken.

Het gemak waarmee je e-mails, landingspagina’s en formulieren opstelt of campagnes inricht, is ongeëvenaard dankzij de drag and drop editors.

Bekijk alle features

Services: zorgeloos starten, meer rendement

Om je zo snel mogelijk te laten starten met onze software, krijg je een persoonlijke projectmanager toegewezen die met jouw input het account inricht. De verschillende e-mailtemplates worden verzorgd, aan- en afmeldcampagnes en de database worden ingericht.

Uiteraard trainen we je in het gebruik van de software. Een persoonlijk adviseur zorgt er hierna voor dat hij samen met jou de beste resultaten uit de software haalt als je eenmaal met MailPlus gaat werken.

Start ook zorgeloos

Support: real-time, geen ticketsysteem

Met 7 man sterk ondersteunt support jou bij het werken in onze software als het even niet wil lukken. Als je belt, helpen onze productexperts je direct en lossen ze je probleem snel op. Dus, geen wachtrijen, geen ticketsysteem. Dat is wel zo prettig als je met een deadline zit en jouw e-mail campagne er snel uit moet.

Daarnaast kun je vanuit de software zelf ook direct hulp zoeken in ons kenniscentrum. Hier vind je o.a. handleidingen, stappenplannen en video’s voor alle toepassingen van MailPlus.

Meer over Spotler

Spotler
Boris Pasternaklaan 16
2719 DA Zoetermeer

+31(0)79 – 363 70 60

Auto:
Je kunt gratis parkeren in het garage van Spotler of in de directe omgeving.

Openbaar vervoer:
Spotler ligt op paar minuten loopafstand vanaf het NS station Zoetermeer.