MailPlus-connector voor Epona

Koppel MailPlus eenvoudig met Epona

Vertel me meer

Na de installatie van de MailPlus-connector voor Epona ContactManager (hét CRM systeem voor de juridische professional) worden MailPlus en ContactManager automatisch aan elkaar gekoppeld. Hierdoor worden je contacten, inclusief de permissies, gesynchroniseerd naar MailPlus. Dit betekent dat nieuwsbriefinschrijvingen automatisch in MailPlus terechtkomen. Andersom worden nieuwe aanmeldingen én afmeldingen via MailPlus ook in Epona ContactManager verwerkt.

Ontwikkeld door:

Mis geen contact

Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in MailPlus als ‘bounce’ geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de koppeling automatisch in Epona ContactManager verwerkt. De juiste relatiemanager krijgt het verzoek om de gegevens te controleren en actie te ondernemen. Dit houdt je bestand schoon en zorgt voor dat het contact in tact blijft.

Selecties direct in MailPlus

In ContactManager is het mogelijk om bepaalde segmentaties voor bijvoorbeeld een uitnodiging voor een evenement op basis van (vertrouwelijke) gegevens die alleen in ContactManager staan als tijdelijke lijst naar MailPlus te synchroniseren. Vanuit MailPlus verstuur je vervolgens de uitnodiging naar de juiste ontvanger. Gegevens die zij invullen op (aanmeld)formulier worden opgehaald en in Epona ContactManager weggeschreven.

Activeer je proefaccount

probeer nu 30 dagen gratis

Spotler partner formulier