Nieuwe MailPlus eCom connector voor het Netivity e-commerce platform

Voor het Netivity e-commerce platform heeft Netivity in samenwerking met Spotler (MailPlus) en met launching customer Handyman een connector ontwikkeld. De connector maakt de integratie tussen het platform en MailPlus eCom mogelijk. Hierdoor wordt het toepassen van e-mail marketing makkelijker en nog inzichtelijker.

Volledige synchronisatie data Netivity en MailPlus

Net zoals bij andere MailPlus connectoren voor e-commerce (Magento 1 & 2 en LightSpeed) biedt de connector voor Netivity na installatie en inrichting een automatische synchronisatie tussen MailPlus en de webshop. Via de koppeling worden contacten, producten en orders gesynchroniseerd. Alle data zijn direct beschikbaar en te gebruiken in MailPlus eCom. Deze e-mail marketing software is speciaal ingericht voor (r)etailers.

Bestandsbeheer en campagne triggers

Nieuwe inschrijvingen en afmeldingen worden via MailPlus doorgegeven naar het platform. Zo is de data op beide plaatsen altijd up-to-date. Ook stelt de connector webshops in staat om vanuit het e-commerce platform standaard MailPlus campagnes zoals ‘Verlaten Winkelwagen’ en ‘Win-back’ te triggeren.

Spotler en Handyman

Spotler (in hoedanigheid van Blinker heeft ervoor gezorgd dat gezamenlijke klant Handyman met MailPlus aan de slag is gegaan. Samen realiseerden zij de standaardconnector tussen beide platformen. Netivity heeft op basis van de MailPlus API documentatie de lead genomen waardoor er nu naadloze integratie is ontstaan. Handyman profiteert optimaal van de voordelen die e-mail marketing biedt voor e-commerce. Spotler zorgt voor de verdere begeleiding in het optimaal gebruik van MailPlus.

Deel dit verhaal, kies je platform

Geschreven door:

Mark van den Berg
Zoeken

Populaire berichten

Schrijf je in voor onze e-mail nieuwsbrief
  •  *
  •  *