Diensten
CRM diensten, Maatwerk koppeling, Webshop diensten
Expertise
B2B

Combidesk

Het koppelen van bedrijfssoftware is vaak complex, prijzig en moeilijk uitvoerbaar. Het team van Combidesk heeft als doel om je leven prettiger te maken door dagelijkse taken uit handen te nemen – alles met behulp van een eenvoudig te gebruiken platform. Laat ons je veel tijd (en geld) besparen zodat jij je kunt richten op de belangrijke zaken!

Het succes van Combidesk en Spotler

Quick Online Shop

Met behulp van onze Lightspeed MailPlus connector heeft Quick 1905 meer grip op haar e‑mailmarketing. Producten- en ordersynchronisatie i.c.m. diverse campagne­triggers zorgt voor een omzet­verhogende combinatie.

Met behulp van onze Lightspeed MailPlus connector heeft Quick 1905 meer grip op haar e‑mailmarketing. Producten- en ordersynchronisatie i.c.m. diverse campagne­triggers zorgt..

Inlite buiten­­verlichting

Met de PerfectView > MailPlus koppeling synchroniseert Inlite al haar contacten met gegevens van PerfectView CRM naar MailPlus en terug. Voor- en achternaam, e‑mailadres van contact­personen, adresgegevens en nieuwsbrief permissies worden over­geheveld.

Met de PerfectView > MailPlus koppeling synchroniseert Inlite al haar contacten met gegevens van PerfectView CRM naar MailPlus en terug. Voor- en achternaam, e‑mailadres va..

 
Partner beoordelingen

Combidesk heeft nog geen beoordelingen.