Diensten
CRM diensten
Expertise
B2B

ComputerPlan

Als eerste Exact Partner ooit zijn wij al 35 jaar bedreven in het advies, implementaties en nazorg van ERP & HRM-software. Wij zijn trots op de samenwerking met onze klanten en de resultaten die we met hen hebben behaald. Door als kennis­organisatie op te treden, ondersteunen we elke dag honderden gebruikers met hun vraagstukken omtrent Exact en alle aanverwante producten.

Uw partner voor Exact software

Connect met Exact Synergy

De connector tussen Spotler en Exact Synergy zorgt voor automatische synchronisatie van contactgegevens waarmee u binnen Spotler uw mailings kunt genereren. Zo zijn uw mailings aan uw CRM binnen Exact gekoppeld.

De connector tussen Spotler en Exact Synergy zorgt voor automatische synchronisatie van contactgegevens waarmee u binnen Spotler uw mailings kunt genereren. Zo zijn uw mailings ..

Sterke totaal­oplossing

Door Spotler te koppelen aan Exact Synergy neemt u de volgende stap. Met gerichte opvolging, mailings naar bestaande gebruikers en terugkoppeling naar uw eigen CRM maakt u het nóg makkelijker.

Door Spotler te koppelen aan Exact Synergy neemt u de volgende stap. Met gerichte opvolging, mailings naar bestaande gebruikers en terugkoppeling naar uw eigen CRM maakt u het n..

 
Partner beoordelingen

ComputerPlan heeft nog geen beoordelingen.