Colours

Full service digital agency

Digital technology is dé katalysator in het veranderen van bestaande en het ontstaan van nieuwe business modellen. Bij Colours begrijpen we dat als geen ander. Al sinds 1997 helpen wij als full service digital agency klanten bij het concretiseren en realiseren van hun digitale ambities.

Met een multidisciplinair team van meer dan 90 denkers en doeners, werken we voor een breed scala aan klanten (Eneco, Stedin, Exact, Electrabel, Mammoet, Hornbach, Dorel, IXXI) om optimale online service ervaringen te garanderen met de laatste digitale technologieën en online middelen. Daar waar nodig kan Colours de online marketing specialismen inzetten van Colours Lighthouse of een van de zusterbedrijven van United.

Ons succes danken wij mede aan onze ambitie om 20% extra resultaat te willen bereiken voor onze klanten, zonder daarbij onze sociale cultuur te verliezen. Wij werken veelal met en bij onze klanten voor een optimale samenwerking.

Succes van Colours

Eneco Chatbot

In samenwerking met Eneco heeft Colours een intelligente chatbot voor Messenger ontwikkeld. Zo kun je door het beantwoorden van een paar simpele vragen je jaarlijkse meterstanden doorgeven. Ook stelt de bot je in staat om direct inzicht te krijgen in de jaar nota voor stroom en gas.

Hornbach ProfiService

Dit is een service gericht op zzp’ers in de bouwsector. De ProfiService biedt ondernemers allerlei voordelen, zoals op rekening kopen.
Colours is ingeschakeld voor het bouwen van een online platform. Van concept en clickable demo tot de realisatie van het platform. Een grote stap vooruit in de online aanwezigheid van Hornbach en haar duizenden Profiklanten.

Vitens

Voor Vitens heeft Colours een nieuwe online omgeving gerealiseerd. Voor de klant moeten de handelingen zoals doorgeven Meterstand of Verhuizing zo eenvoudig mogelijk zijn. Het resultaat is een klantvriendelijke en toegankelijke website waarbij processen zeer eenvoudig te doorlopen zijn zonder ‘last’ te hebben van de achterliggende complexiteit.