Combidesk

Koppelt bedrijfssoftware – API specialist met ruime kennis en ervaring van de MailPlus API (en 75 andere API’s)

Het koppelen van bedrijfssoftware is vaak complex, prijzig en moeilijk uitvoerbaar. Het team van Combidesk heeft als doel om je leven prettiger te maken door dagelijkse taken uit handen te nemen – alles met behulp van een eenvoudig te gebruiken platform. Laat ons je veel tijd (en geld) besparen zodat jij je kunt richten op de belangrijke zaken!

Tim Fabels

Het succes van Combidesk en Spotler

Quick Online Shop

Met behulp van onze Lightspeed MailPlus connector heeft Quick 1905 meer grip op haar e‑mailmarketing. Producten- en ordersynchronisatie i.c.m. diverse campagne­triggers zorgt voor een omzet­verhogende combinatie.

Swinckel by Bavaria

Voor haar lancering van het product Swinkels – Inner Voice maakt Bavaria gebruik van de Lightspeed MailPlus integratie van Combidesk. De stabiele connector zorgt ervoor dat nieuwsbrief­aanmeldingen, product­informatie en order­synchronisatie tussen beide pakketten worden uitgewisseld.

Inlite buiten­­verlichting

Met de PerfectView > MailPlus koppeling synchroniseert Inlite al haar contacten met gegevens van PerfectView CRM naar MailPlus en terug. Voor- en achternaam, e‑mailadres van contact­personen, adresgegevens en nieuwsbrief permissies worden over­geheveld.

SportswearOnline

Combidesk en Spotler hebben een MailPlus-connector voor Lightspeed geïntroduceerd. Sportswearonline.nl heeft de Lightspeed connector direct in gebruik genomen. Ze zijn aan de slag gegaan om met MailPlus eCom hun e‑mail marketing­activiteiten vanuit de webshop te optimaliseren.