De Heeren van Veertig Plus

Van complexe processen naar eenvoudige oplossingen

De Heeren van Veertig Plus is een jong dynamisch bureau. Wij laten Marketing Automation werken! Dat doen we door onze klanten te helpen groeien naar een volwassen organisatie op het gebied van Marketing Automation. Hierbij staan het automatiseren van Customer Journeys en Customer Touchpoints centraal. Wij kennen 5 fases in de groei naar volwassenheid. Afhankelijk van ambitie, budget, kennisniveau en beschikbaarheid van resources, bieden wij onze diensten aan. Goed gereedschap is het halve werk. Daarom sluit MailPlus perfect aan op onze dienstverlening.

contactpersoon John Eising

De Heeren van Veertig Plus successen

Dynamische Ordercampagne

De Dynamische Ordercampagne beslaat een complete customer journey. Vanaf de bestelling van een sample product, de follow up, tot aan het moment van beslissen, ontvangt de klant gedurende dit proces e-mails die relevant zijn aan het moment en de context. Achterliggende gedachte is om potentiële afhaak in het proces te bespeuren en vinger aan de pols te houden ten aanzien van het beslismoment.

Event Module

De eventmodule handelt alle administratieve en praktische zaken rond events af. Door de slimme opzet, kan via een wizard gemakkelijk een inschrijfpagina voor specifiek dát event worden gemaakt. Alle volgpagina’s, e-mails etc. zijn vervolgens voorzien van dezelfde layout, headers etc. Badgeprinting, facturatie-exports, automatische follow up, SendToFriend en interface met SalesForce zijn tevens voorzien.

Dynamic Training Module

De dynamic training module helpt de interne trainers voor verschillende applicaties om trainingsmateriaal, opdrachten aan te bieden tijdens trainingen. Na afloop ontvangen deelnemers een aantal scorepagina’s waar feedback over de kwaliteit van de training kan worden gegeven. In een follow up campagne ontvangen deelnemers aan de training een serie herhalingsopdrachten.