Forque

Uw organisatie blijvend verbeteren

Forque is een organisatie- en adviesbureau dat actief is in het realiseren van verbeteringen. Samen met onze klanten ondersteunen en adviseren wij bij de optimalisatie van processen en bedrijfsresultaten. Wij hanteren een pragmatische aanpak, hebben ruime expertise in verschillende branches en houden ervan om creatief aan de slag te gaan. Aandacht voor het bedrijf én medewerkers staat bij ons centraal. Het zijn immers de mensen die een organisatie succesvol maken.

Wij houden van praktische oplossingen. Met onze dienstverlening en applicaties helpen wij bedrijven om eenvoudig, snel en efficiënter te werken. Plezier hebben in het leven en in je werk wil tenslotte iedereen. Onze klanten bevinden zich zowel in de profit- als in de non-profit sector door heel Nederland. Forque is gespecialiseerd in verschillende branches zoals, maakindustrie, handelsbedrijven, automotive, onderwijs en service.

Forque ontwikkelt, naast haar dienstverlening, apps die een toevoeging hebben op AFAS Profit. Het zijn applicaties die ervoor zorgen dat AFAS Profit nog beter benut kan worden. Hiermee wordt het werken met Profit nog eenvoudiger, leuker en sneller.

Naast apps zien wij dat bedrijven op zoek zijn naar totale integratie van verschillende softwarepakketten/afdelingen. Wij vinden de software van Spotler dan ook een verrijking voor de marketingafdeling en helpen AFAS klanten dan ook graag verder met de totale integratie.