Mailhouse Rock

Making your email marketing successfull is our goal.

Mailhouse Rock werkt graag samen met klanten, salesteams en serviceteams om succesvol en creatief projecten aan te gaan op het gebied van e‑mailmarketing. Of het nu gaat om een startup, deeloplossingen of full service e‑mailmarketing, Mailhouse Rock gaat altijd gepassioneerd te werk.

De kracht van Mailhouse Rock zit hem vooral in projecten van technische aard. Of het nu gaat om e‑mailtemplates, koppelingen (synchronisatie), REST-API’s, PHP-programmeer werk, e‑mailautomation, pop-ups, enquêtes, formulieren of landingspagina’s.

Doordat Mailhouse Rock naast e-mailmarketing ook webhosting, webdesign en grafisch ontwerp levert wordt er dagelijks aan websites, webservers en technische instellingen gewerkt. SPF, DKIM en DMARC… we weten echt wel hoe het werkt.

We hebben tevens ervaring en kennis over verschillende webshops, zoals bijvoorbeeld: Magento, Virtuemart en WooCommerce en de daarbij behorende systeemmails, extensies en databasekoppelingen.

Neem contact op
Mario Derksen
Hofrat Durig-Weg 20
6780 Schruns

NL: +31263638177
AT: +43555620880
mario@mailhouserock.com
www.mailhouserock.com

Mailhouse Rock en EasySwitch succes

Responsive template

We hoeven een e-mailmarketeer niet meer uit te leggen dat het vandaag de dag belangrijk is om op nagenoeg alle e-mailplatformen een goed design te laten zien. Met gebruik van een hybride-template is hier nu echter aan voldaan. Er is uitvoerig getest zodat we alle afwijkingen en verschillen in het template hebben weten te minimaliseren.

Animated gif

Mailhouse Rock heeft voorgesteld om GIF-animatie toe te passen, een inmiddels volwassen marketingtool. Gecombineerd met e-mail wordt de gebruikerservaring, doorklikratio’s en conversies van nieuwsbrieven namelijk sterk verbetert. Ze blijken zeer geschikt te zijn om sneller de aandacht bij klanten te wekken. Bovendien doet dit in het geval van EasySwitch de kleurstelling ten goede. De eerder wat kille en koele e-mail is hiermee iets warmer en persoonlijker geworden.

Persoonlijker

Door het gebruik van afbeeldingen van medewerkers kunnen klanten zich beter identificeren. Hiermee verenigt EasySwitch mensen in plaats van producten, waardoor de klant van EasySwitch zich in meer of mindere mate betrokken voelen bij het merk.