Morres & Company

Marketing met een knipoog naar sales, want een investering moet ook iets opbrengen.

Elke dag échte meerwaarde door marketing voor elk bedrijf, dat is waar Morres & Company voor staat. Dit doen wij met ons unieke marketingoutsourcings-concept. Alles wat je doet, doet ertoe. Onze aanpak en onze visie zorgen voor het verschil. Wij maken mooie dingen, zijn creatief, maar zorgen dat het ook werkt. En vooral: wij doen mee! E‑mail marketing en de samenwerking met Spotler spelen een belangrijke rol in die online marketingactiviteiten bij Morres & Company.

Neem contact op
Paul Denis
Australiëlaan 62
6199 AA Maastricht-Airport

Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

085 – 064 30 00
www.morrescompany.com

Morres & Company succes

Geautomatiseerde e‑mailcampagnes

La Bergère Group ontwikkelt en exploiteert innovatieve hospitality concepten. Wij hebben e‑mailcampagnes ingesteld om gasten snel en eenvoudig te voorzien van de juiste informatie.

Vacature Alert

Wiertz Personeelsdiensten is sterk in werk. Voor hen zijn wij aan de slag gegaan met de Vacature Alert. Vacatures nog toegankelijker maken voor de uitzendkrachten van Wiertz.

Een ontwerp met beleving

GaiaZOO, de leukste dierentuin van Nederland. Leuke nieuwtjes communiceren die mensen aan zet een bezoekje te brengen aan de dierentuin. Dit behoeft een template met veel beleving.