Qamel

E-mailmarketing specialisten

Qamel is één van de eerste full service e-mail marketing bureaus van Nederland. Al vanaf 2002 zijn wij expert in online communicatie. Al onze kennis en ervaring zetten we in voor onze klanten, zodat ze meer resultaat met e-mailmarketing behalen. Kortom: Qamel staat voor vakkennis, eenvoud en commitment. Ons team vormt het verlengde van je marketingafdeling bij leadmanagement, marketing automation en e-mailmarketing.

Neem contact op
Lisa Janson
Vreeswijksestraatweg 223432 NA Nieuwegein

030 – 687 50 33
lisa@qamel.nl
www.qamel.nl

Qamel en Spotler succes: Premium Petfood Brands

Puppymailing

Premium Petfood Brands heeft samen met Qamel een puppymailing ontwikkeld. Deze informatieve serie mails wordt verstuurd aan alle mensen die een puppypakket aanvragen. De doelstelling is Smolke onder de aandacht te brengen en merkvoorkeur te creëren in het eerste levensjaar van de pup.

Nieuwsbrieven

Qamel verstuurd de nieuwsbrieven volgens een e‑mailmarketing­strategie gericht op data­verrijking, loyaliteit en segmentatie. De nieuwsbrieven zijn volledig in stijl met de website, waardoor website en nieuwsbrief herkenbaar zijn en elkaar versterken als informatie­bron.

Resultaat

Meetbare resultaten – bounces, aan- en afmeldingen, open en clickthrough rates – van iedere nieuwsbrief afzonderlijk en vergeleken met de voorgaande reeks van nieuwsbrieven.