Queen of Mail

Queen of Mail is onderdeel van Queen of Hearts.

Wij inspireren en ontzorgen ondernemers op het gebied van communicatie, marketing en pr. Hierdoor krijgt u meer omzet, meer rendement en meer plezier in het ondernemen.

Met een team van professionals maken wij nieuwsbrieven voor ondernemers. Onze roots liggen in de horeca maar inmiddels werken wij voor een grote variëteit aan bedrijven. Dit komt door onze unieke aanpak.

Wij leveren niet alleen het systeem om een nieuwsbrief te maken. Wij ontzorgen de ondernemer volledig! Door echt met de ondernemers mee te denken, wordt hun bedrijf (nog) beter op de kaart gezet.

Neem contact op
Esther Borggreve
Molengaarde 93
6983 BE Doesburg

06-13452367
www.queenofmail.nl

Queen of Mail helpt je bij

Teksten schrijven

Hoe schrijf je een leuke, inspirerende tekst die uw doelgroep aanzet tot actie? Dat is ons vak. Daarom bieden wij een content abonnement en ondersteunen wij u bij het maken van de marketingkalender.

Facebook campagnes

De juiste beelden zeggen meer dan woorden. Onze vormgevers maken opvallende beelden voor Facebook. Voor een jubileum, evenement of om uw bedrijf beter onder de aandacht te brengen.

Inspiratie en coaching

Af en toe met iemand sparren , nieuwe inspiratie en ideeën opdoen, dat gunt u uw zelf toch? Wij denken met u mee en helpen ook om uw passie over te brengen en de plannen te realiseren.