Squeezely

Manage your data and automate your marketing in one platform.

Squeezely Data Management Platform helpt marketeers om hun klanten overal te bereiken met de juiste boodschap.

Dit wordt mogelijk gemaakt door op één centrale plek alle klantdata op te slaan in profielen en deze profielen beschikbaar te maken voor marketing.
Denk hierbij aan CRM data, data over website bezoek, acties binnen de site, resultaten uit marketing campagnes en zowel online als offline aankopen.

Het Squeezely Platform biedt 3 tools die in combinatie met Spotler zijn in te zetten:

Audience Builder

Via Audience Builder kun je eenvoudige selecties maken op alle profielen die je in het platform beschikbaar hebt.
Bijvoorbeeld alle personen die eerder een aankoop hebben gedaan en in de laatste 7 dagen op de website zijn geweest. Of elke andere selectie die je kunt bedenken.
Deze doelgroepen kunnen worden gebruikt voor targeting via Spotler, Facebook, Google en DSP Platforms.

Dynamic Campaign Builder

In Dynamic Campaign Builder word je in staat gesteld om op basis van een content feed dynamische e-mails of advertenties op te maken. Door deze te koppelen aan de doelgroepen uit Audience Builder, kun je automatisch de juiste content aan deze doelgroepen koppelen.
Bijvoorbeeld: Een bezoeker op je website bekijkt schoenen, maar doet geen aankoop. Vervolgens stelt Squeezely je in staat de producten uit de categorie schoenen in een mooi opgemaakte mail na te sturen als vriendelijke herinnering.

Cross Channel Dashboard

In het Cross Channel Dashboard komen alle resultaten van je marketing campagnes bij elkaar. Je ziet in één oog opslag precies hoe je marketing ervoor staat!

Naast de voordelen die Squeezely biedt voor de marketeer, biedt het platform ook een goede oplossing om te voldoen aan alle eisen van de AVG Privacy wetgeving van 2018.