Traffic Today

Online Marketing Agency

Online marketing, dat is onze passie. Voor de beste online resultaten gaan wij tot het uiterste. Bij ons ben je verzekerd van harde cijfers, we doen geen vage beloftes. Online marketing verandert met de dag, maar de basis blijft het creëren van onderscheidend vermogen. Wij zijn Traffic Today. Een online marketing bureau uit Deventer.

Neem contact op
Steven Lubbers
Hanzeweg 5b
7418 AW Deventer

06 – 18503230
steven@traffictoday.nl
www.traffictoday.nl

Traffic Today en Spotler succes: Zwembadstore.com

Zwembadstore.com

De webshop Zwembadstore.com is één van de vele webshops die The Online Retail Company rijk is. Traffic Today verzorgt een compleet contentmarketing traject en voert een actieve linkbuilding campagne. Daarbij wordt een e-mailmarketing traject uitgevoerd met behulp van MailPlus.

E-mail marketing

We verzenden periodieke nieuwsbrieven die volledig in de huisstijl zijn opgemaakt. Samen met Zwembadstore.com kiezen we de juiste actieproducten, creëren we een juiste tone of voice, meten we het resultaat en optimaliseren waarnodig, op basis van de uitkomsten.

Resultaat

Optimaal benutten van seizoensgebonden producten waarbij er wordt ingespeeld op het creeeren van behoefte bij de consument. Direct en goed meetbare eCommerce resultaten vanuit de nieuwsbrief.