W3S

Full service Internetbureau in het hart van Rotterdam!

W3S is een Rotterdams full-service internetbureau met een no nonsense aanpak. Met al meer dan 20 jaar ervaring, zijn zij in staat ieder project succesvol te realiseren. En dat doen zij met veel passie. Hiervoor hebben zij alle disciplines in huis: online marketing, design & concept, strategie, web development, koppelingen en apps & mobile. Als Rotterdams bureau houden zij van korte lijnen, snel schakelen en persoonlijk contact.

Neem contact op
Eendrachtsweg 62
3012 LG Rotterdam

010 – 27 00 333
www.w3s.nl

W3S internetbureau en Spotler succes: Simonis

Doelgroepen in B2B en B2C

Simonis heeft verschillende vestigingen en doelgroepen in het B2B en B2C segment. Dat vraagt om twee specifieke e-mailings. Een mailing vanuit Catch by Simonis (het visrestaurant) en namens de overige vestigingen van Simonis.

Advies, content en verzending

W3S adviseert Simonis over de content van de e-mailings, stelt de e-mailings voor beide doelgroepen samen en verzendt deze. Na verzending evalueert W3S samen met Simonis de resultaten van de mailing.

Resultaat

De e-mailings van Simonis generen naamsbekendheid en conversies. De conversies bestaan onder andere uit nieuwe reserveringen bij het restaurant. Ook zijn er maandelijks nieuwe inschrijvingen voor de nieuwsbrief door de pop-up op de website.