Zaga Online Marketing

Specialisten in online leadgeneratie

Wij zorgen voor online zichtbaarheid. Hiervoor analyseren we je doelgroep en zorgen voor een strategie die inspeelt op de touchpoints tijdens de klantreis en koopbehoefte van jouw klanten en prospects. Met behulp van zoekmachine­optimalisatie, e‑mailmarketing, online advertising en social media-content helpen wij jou steeds aan een voorsprong ten opzichte van jouw concurrenten.

Neem contact op
Jasper van Zanten of Michel Garmann
Blokhuisplein 40
8911 LJ Leeuwarden

058 – 203 80 18
jasper@zaga.nu
michel@zaga.nu
www.zaga.nu

Zaga en Spotler succes: Drenthe College

Website

Jaarlijks kiezen duizenden leerlingen in Noord-Nederland voor een MBO-opleiding. Drenthe College werft zoveel mogelijk gepersonaliseerd. Dit doen we o.a. met campagnes en e‑mailmarketing. Studenten schrijven in via de website.

Nieuwsbrief

We zijn begonnen met het opbouwen van de e‑maildatabase, op basis van aanmeldingen voor de verschillende open dagen op 9 locaties. Deze data hebben we verreikt met informatie over de bezoekers. Hiervoor hebben we o.a. gebruik gemaakt van QR‑code scanners, om zo te registreren wie op welke locatie aanwezig was.

Resultaat

In alle fases van het keuzeproces zijn studenten benaderd via Facebook, Instagram, AdWords en gepersonaliseerde e‑mails. Door deze persoonlijke benadering is het aantal inschrijvingen gestegen.