Raak je doelgroep met
geautomatiseerde en
persoonlijke e-mail campagnes

Spotler maakt (e-mail) marketing automation makkkelijker

Online demo

Event-driven campagnes: click & go!

Stuur altijd de juiste boodschap, op het juiste moment naar de juiste persoon met automatische campagnes. Onze software maakt event-driven e-mail marketing campagnes en multistep campagnes makkelijk om in te richten. Het gedrag van de ontvanger initieert de (volgende) stap in de campagne. Relevanter wordt het niet!

campagnes

Triggers die de campagne starten

Campagnes starten op het moment dat jij het wilt. Dit kunnen vaste of dynamische triggers zijn. Denk aan:

  • ingevuld formulier
  • variabele datum (gedrag)
  • vaste datum (vooraf bepaald)
  • ingevulde survey
  • doorklik in een e-mail
  • externe trigger

“Dankzij automatische e-mail campagnes steeg de liftverkoop van gemiddeld 1,5 per maand naar gemiddeld 4 per maand”

Loek Balvers - Upstairs

Retarget non-opens en non-kliks

Je kunt vanaf nu de verzending van jouw nieuwsbrief en e-mail campagne herhalen naar alle contacten die niet hebben geopend. Zo vergroot je het aantal ontvangers die de e‑mail openen, waardoor je sneller je doel bereikt. Bijvoorbeeld een hogere open ratio, meer aanmeldingen voor een event of meer downloads van een kennisdocument.

Eenvoudig bounces opvolgen

Bounces treden bij elke mailing op. Erg zonde, want hierdoor verlies je contacten. Dit kunnen ook jouw belangrijkste klanten zijn. Juist deze contacten wil je blijven bereiken via e-mail. Met de nieuwe campagnetrigger op bounces stel je eenvoudig een proces in om dit voor elkaar te krijgen. Zo heb je meer grip op je bestandsontwikkeling.

Automation via RSS Feeds

RSS (Really Simple Syndication) is bedacht om bijvoorbeeld het laatste nieuws automatisch naar je toe te laten komen. In plaats van zelf te gaan zoeken naar nieuwe artikelen, komen ze vanzelf naar je toe. Ook hiervoor kun je onze software inzetten. Ieder nieuw blog of nieuwsbericht kun je zo automatisch in de inbox van je ontvangers schieten.

Real-time campagne­rapportages

Als je campagne voert, wil je weten hoe die campagne verloopt. Daarom maken wij per campagne direct inzichtelijk hoeveel keer de campagne volledig is uitgevoerd, maar ook welke contacten nog actief zijn in de campagne en welke niet. Daarnaast heb je ook inzage in het aantal keer dat de campagne is gestart in een laatste week, maand en/of jaar.

Meer zien van onze software? Vraag dan een vrijblijvende online demo aan!