Zorgeloos starten met Spotler dankzij de ondersteuning die we standaard bieden

Spotler @

Software with a Service

Spotler is meer dan e-mail marketing software. Wij bieden je een zorgeloze start en helpen je daarna om je prestaties te verbeteren. Wij willen graag dat je met onze software relevanter communiceert en betere e-mail marketing resultaten behaalt.

Spotler zorgt voor de volledige onboarding waarbij we onder andere aan de slag gaan met de nodige templates, database-integraties en technische inrichting van je account. Daarnaast ontvang je een gebruikers­training. Heb je vragen over het gebruik van Spotler, dan kun je altijd direct bellen met het support­-team. Zo garandeert Spotler software zonder frustraties!

Zorgeloos starten met Spotler

Niets is zo vervelend om alles zelf te moeten uitzoeken als je start met nieuwe software. Daarom garanderen wij een zorgeloze start.

Samen met jou doorlopen we na de eerste intake het volgende stappenplan:

1

Account aanmaken en inrichten

2

Template ontwerp en omzetting

3

Integratie met CRM, CDP of webshop

4

Training in gebruik van Spotler

5

Begeleiding eerste mailing in Spotler

6

Telefonische support voor al je vragen

1. Account aanmaken en inrichten

Image

Nadat je voor Spotler hebt gekozen, neemt een coach contact met je op. Je coach vraagt naar jouw wensen voor het Spotler-account en zal ervoor zorgen dat de volgende zaken worden ingericht zoals jij dat graag wil:

  • Aan- en afmeldpagina en campagne
  • Profielwijzigenpagina en campagne
  • Structuur van databasevelden
  • Accountinstellingen (afzendernaam, reply-adres)

2. Template begeleiding of ontwerp

Tijdens de intake komen ook je templates voor het verzenden van nieuwsbrieven, eventuele campagneberichten en je landingspagina’s ter sprake. Je kunt met onze handige template editor zelf een Standaard template maken in je eigen huisstijl. Heb je specifieke designwensen en wil je afwijken van een Standaard template? Dan kunnen onze e-mailontwerpers speciale contentblokken of een volledig template op maat voor je ontwerpen.

Het is ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren dat wij voor jou omzetten en in je account plaatsen. De kosten voor template-ontwerp op maat en omzetting naar HTML worden apart berekend.

Lees meer over mogelijkheden voor je template-ontwerp

3. Integratie met CRM of webshop

Image

Als je wil dat Spotler wordt gekoppeld aan je CRM-systeem of je webshop-pakket, dan helpen wij je daarbij. We hebben meer dan 35 standaard connectoren op de plank liggen die wij – al dan niet met onze integratie­partners – voor je inrichten.

We hebben ook een API waar je een eigen koppeling mee kunt maken. Heb je geen systeem om mee te koppelen? Dan doen we een data-import van je huidige e-mailbestand voor je.

4. Training in het gebruik van Spotler

Tijdens de intake plannen we ook alvast een gebruikerstraining in. Je kunt na onze leuke en informatieve training succesvol met de software aan de slag.

Producttraining

Je krijgt uitleg over de modules van Spotler en je leert hoe je succesvol nieuwsbrieven vanuit Spotler verstuurt en formulieren en enquêtes inzet. Daarnaast lichten we toe hoe je je resultaten kunt analyseren. Ook inspireren we je natuurlijke met aansprekende voorbeelden en best practices.

Workshop Automation

Leer hoe je geautomatiseerde e-mail marketing toepast. We laten veel voorbeelden zien van succesvolle geautomatiseerde campagnes. Het voordeel van deze workshop is dat je in je eigen account aan de slag gaat en direct je eigen campagne(s) live hebt.

5. Begeleiding eerste mailing

Image

Als je account helemaal is ingericht, dan ben je klaar om je eerste mailing te versturen. Omdat wij het belangrijk vinden dat je gelijk lekker start, bieden wij je als service nog begeleiding bij het versturen van deze eerste mail.

En dan niet alleen; we bespreken twee weken na het versturen van je eerste mail ook gelijk de resultaten met je!

6. Telefonische support voor al je vragen

Hoe prettig onze software ook is en hoe fijn je onboarding ook is geweest, je kunt altijd tegen een probleem aanlopen waar je zelf even niet uitkomt. Dan is het fijn om te weten dat je altijd ons supportteam telefonisch kunt benaderen en bereiken. Wij helpen je direct verder!

Image
Go to top
Direct Contact