Adwise

Your Digital Brain

In een snel veranderende wereld met ontwikkelingen als digitalisering en internationalisering is het belangrijk om anders te kijken naar business models en in te spelen op de kansen en bedreigingen die deze ontwikkelingen bieden. Adwise helpt organisaties met het maken van de juiste keuzes, de realisatie en implementatie hiervan. Zo is de organisatie letterlijk de digitale extra hersen­helft van opdracht­gevers.

Adwise is een full-service digital agency met meer dan 70 professionals die iedere dag met passie werken aan de ambities van opdracht­gevers. Binnen het digitale speelveld weten ze opdrachtgevers iedere dag op voorsprong te zetten. Adwise heeft specialisaties op het gebied van e‑commerce, leadgeneratie, proces­optimalisatie, service & loyaliteit, arbeidsmarkt­communicatie en branding. De organisatie heeft vestigingen in Almelo en Utrecht en werkt zowel voor het midden- en kleinbedrijf als grote internationale multi­nationals. Meerdere jaren op rij is Adwise genomineerd voor prestigieuze digital awards als: Meet Magento Awards, Dutch Interactive Awards, Google Premier Partner Awards & Dutch Search Awards.

contactpersoon Jasmijn Hemersma

Adwise en Spotler succesen

Kees Smit Tuinmeubelen

Voor Kees Smit heeft Adwise inzichtelijk gemaakt hoe de online marketing­investeringen bijdragen aan offline verkopen. Adwise zet onder andere e‑mail marketing in om het Research Online, Purchase Offline-effect te berekenen. De methode die Adwise heeft ontwikkeld geeft Kees Smit veel nieuwe inzichten die gebruikt worden om hun online marketing­budgetten beter in te zetten. Bekijk de case.

Atkins

Atkins en Adwise hebben samen een begeleidings­traject ontwikkeld waarbij je instructies en support ontvangt om af te vallen. Tijdens het traject ontvang je per e‑mail recepten, maaltijd­plannen en tips aangepast op de afvalfase waarin je je bevindt. De campagne is erg succesvol en verhoogd de betrokkenheid van deelnemers met het werk. Tevens versterkt de campagne de verkoop van Atkins-producten.

Prescan

Om meer leads te genereren voor Prescan heeft Adwise een campagne gemaakt rondom een e‑book.
Via een advertorial konden geïnteresseerde een e‑book aanvragen. Via MailPlus wordt het e‑book naar de aanvrager verstuurd. Vervolgens ontvangt de aanvrager automatisch een aantal opvolg­mails met een zelftest en een uitnodiging voor een gratis consult. De campagne heeft veel leads en consult­afspraken opgeleverd.