Met een persoonlijke coach haal je alles uit onze software en je e-mail marketing

Image
service coach inrichting mail

Je coach verzorgt de inrichting van het account

Om je zo snel mogelijk te laten starten met onze software, krijg je een persoonlijke coach toegewezen die met jouw input het Spotler-account voor je inricht:

• E‑mail template in je eigen huis­stijl
  • Pagina’s en campagnes voor aan- en afmelden
  • Importeren van je contacten­­bestand
  • De juiste instellingen in je account
Image

Je coach helpt bij je eerste mailing

Nadat je account is ingericht kan je aan de slag. Bij het opstellen van je eerste mailing kan je voor vragen terecht bij je coach.

• Zorgt voor een training bij Spotler
  • Helpt je tijdens je eerste mailing
  • Bespreekt de rapportage met je

Je coach blijft je vaste aanspreekpunt

Na de eerste mailing blijft je coach ook je vaste contact­­persoon. Hij kent jouw situatie en kan je daarom goed advies geven over hoe jij het maximale uit de software haalt.

Plan zelf online een afspraak in met je coach

Wil je advies vragen aan je coach? In de Spotler-software zie je een overzicht van al onze coaches. Klik op de naam van jouw coach en plan direct een afspraak in.

Go to top
Direct Contact