E-mail nieuwsbrief software
waarmee je makkelijk werkt

Spotler maakt het versturen van goed scorende nieuwsbrieven makkelijker

Online demo

Professionele e‑mail nieuwsbrief

Je wilt een professionele nieuwsbrief versturen, maar geen tijd verspillen aan technische aspecten. Onze software biedt daarom een handige e‑mail editor. Met de editor kan je eenvoudig e‑mail berichten en landingspagina’s opmaken. De slimme content­blokken en uitgebreide drag and drop functie werken snel en flexibel voor een optimaal resultaat.

nieuwsbrief

De kracht van herhaling

Je kunt vanaf nu de verzending van jouw nieuwsbrief herhalen naar alle contacten die niet hebben geopend. Zo vergroot je het aantal ontvangers die de e‑mail openen, waardoor je sneller je doel bereikt. Bijvoorbeeld een hogere open ratio, meer aanmeldingen voor een event of meer downloads van een kennis­document.

Dit werkt ook bij berichten in campagnes. Hierbij kan je ook selecteren op contacten die niet hebben geklikt in een campagne­bericht.

Jaap van Grinsven

Door de combinatie van snelheid en mooie opmaak voeg je echt beleving toe aan een nieuwsbrief.

Jaap van Grinsven - Communicatie manager - TU Delft

E-mails in jouw huisstijl

Geef de e‑mails die je verstuurd een herkenbare look & feel voor de ontvanger door een e‑mail template in jouw huisstijl. Onze designers maken graag een passend design voor je. Of we zetten het ontwerp dat jij of jouw reclame­bureau aanlevert om naar een HTML-versie. Daarnaast testen we het template in de meest populaire e‑mail clients. Deze services mag je uiteraard verwachten van een partner als Spotler.

Landings­pagina’s die converteren

Binnen onze software bieden we de mogelijkheid om ook losse landings­pagina’s aan te maken. Het voordeel hiervan is dat je alle afleiding (menu van je site) weghaalt en andere conversiebronnen (search, adwords, social) weghoudt van die pagina. Zo kun je met e‑mail direct sturen op meetbare conversie via dit kanaal op deze speciale landings­pagina. Ook voor onderzoeken kun je zo makkelijk de juiste landings­pagina’s inzetten.

Nieuwsbrief op basis van interesses

Door in je e‑mail berichten de mogelijkheid te bieden voor ontvangers om hun gegevens aan te vullen, kun je hun profielen verrijken met hun interesses. Ieder contentblok in je nieuwsbrief kun je vervolgens per interesse­gebied optioneel maken en verzenden, zodat iedereen de voor hem of haar relevante informatie ontvangt.

Dynamische content per doelgroep

Een andere manier om de relevantie van je nieuwsbrief te verhogen, is door je content dynamisch in te zetten per doelgroep. Door je database in te delen in homogene segmenten, kun je hen ook met verschillende boodschappen benaderen. Ook nu maak je content­blokken optioneel, alleen verzend je ze nu op basis van relevantie per doelgroep.

E-mails laten delen op social

Content uit je e‑mailings deel je gemakkelijk op social media via de buttons in de e‑mail. Per bericht en per kanaal kun je de social post aanpassen. In de mailing­rapportage zie je welke social link het meest gedeeld is. Een tweetje met jouw content kan binnen no‑time met de wereld worden gedeeld, dankzij onze e‑mail nieuwsbrief software.

Meer zien van onze software? Vraag dan een vrijblijvende online demo aan!