Spotler levert e-mail marketing software MailPlus

De prettigste software volgens 5000+ gebruikers

Probeer 30 dagen gratis Bekijk onze prijzen

Campagnes & RSS feeds

Met de inzet van e-mail campagnes en RSS feeds wordt e-mail marketing makkelijk. In MailPlus stel je 1x de campagne in die op basis van triggers ervoor zorgt dat e-mails automatisch verstuurd worden. En jouw merk steeds op het juiste moment onder de aandacht van de ontvanger is.

Lees verder

Formulieren & enquêtes

Met MailPlus maak je eenvoudig webformulieren en volledige enquetes dankzij de drag & drop editor. Zo kun je niet alleen zenden maar ontvang je respons op jouw marketingactiviteiten.

Lees verder

De prettigste e-mail marketing software voor professionele e-mail automation

Meer weten? Download onze MailPlus brochure of bel 079-363 70 60

Up-to-date inzicht in heldere rapportages

Nieuwsbrieven & landingspagina’s

Stel snel en eenvoudig converterende e-mail nieuwsbrieven en landingspagina’s op dankzij de drag & drop editor. Je bent op deze manier zo klaar met het opstellen en versturen van je nieuwsbrief.

Lees verder

Testen & analyse

Uiteraard wil je weten hoe je mailings presteren en welke elementen je nog kunt optimaliseren. De AB testfunctie en de uitgebreide visuele rapportages helpen je hierbij.

Lees verder

Doelgroepen & segmentatie

Stel zelf je doelgroep samen en personaliseer e-mails voor relevante e-mail communicatie. Je kunt segmenteren op alle kenmerken die in de database staan en met dynamische content op maat communiceren.

Lees verder

Pop-ups en apps

Met MailPlus maak je eenvoudig een website pop-up om e-mailadressen te verzamelen. Door de bijbehorende app wordt het verzamelen van adressen ook offline makkelijk zoals op een beurs of in de winkel.

Lees verder

Meer weten? Download onze MailPlus brochure of bel 079-363 70 60

5 standaard e-mail campagnes voor webshops

E-commerce & retail

Verkoop meer producten uit je webshop via e-mail en realiseer meer traffic, conversie en retentie. Je MailPlus eCom account synchroniseert automatisch contact-, product en orderhistorie door de integratie met platformen zoals Magento (1&2) en Lightspeed.

5 standaard e-commerce campagnes

MailPlus biedt webwinkeliers standaard de mogelijkheid om 5 kant-en-klare automatische e-mail campagnes in te zetten. Deze campagnes zet je met een simpele klik aan in je account. Ze werken direct en dragen bij aan loyale klanten en meer omzet.

Lees verder

5000+ gebruikers gingen je voor

MailPlus wordt door ruim 5.000 gebruikers ingezet om e-mail nieuwsbrieven en e-mail campagnes op te stellen. Zij kiezen er bewust voor om geen tijd te verspillen aan een technische applicatie. Logische functies, gebruiksvriendelijkheid en meer marketingkracht is waar zij voor gaan met MailPlus.

 
Genootschap Onze Taal
AON
GAC Business Solutions
Libema
 
 
VGZ
ING
Centric
Monuta
 

Activeer je proefaccount

probeer nu 30 dagen gratis

Spotler partner formulier