The DISTRIKT

Your World Online

The DISTRIKT, Your World Online is ontstaan uit passie voor online marketing. Veel bedrijven kampen met vraagstukken hoe zij online marketing kunnen inzetten en waar ze deze activiteiten kunnen beleggen. Uiteindelijk allemaal met hetzelfde doel; meer naams­bekend­heid, het genereren van leads, een stabiele stroom van leads, hogere conversie en dus een hogere omzet versus winst. Wij willen hierbij ondersteunen. Namelijk, door middel van een online marketing­strategie bedrijven laten groeien.

Met The DISTRIKT, Your World Online kunnen we voor bedrijven alle online marketing­activiteiten uitvoeren zodat ze zich kunnen focussen waar zij op willen focussen. One stop Shopping. Dat is waar The DISTRIKT, Your World Online voor staat.

Neem contact op
Kelly Jaspers
Willemstraat 57
5611 HC Eindhoven

040 – 760 20 60
kelly@thedistrikt.nl
www.thedistrikt.nl

Een duidelijke online strategie is de basis tot succes

Hoe ontwikkel je een e‑mailmarketing strategie?

Dit doen wij door middel van een strategische e‑mailmarketingsessie. Deze sessie zal een beeld geven over wat er voor jouw bedrijf mogelijk is op het gebied van e‑mailmarketing. In twee korte uren zoomen we in, op de door jou voorgedragen casus. Aan de hand van jouw doelgroepen en doelstellingen zullen er kant-en-klare oplossingen en/of campagnes worden bedacht. Deze campagnes zullen tot in detail worden uitgewerkt op het door ons ontwikkelde e‑mailmarketingcanvas. Dit canvasmodel is ontwikkeld om op een interactieve manier samen met jou tot oplossingen te komen. Hierbij wordt creativiteit volop gebruikt, er zijn geen grenzen!

Casus: APK e-mailcampagne 123autoparts

Samen met 123autoparts zijn we tot een APK-mailing gekomen. De APK-datum is een moment waarop een auto wordt nagekeken en er gebreken naar voren komen.

Hoe konden we hierop inspelen? Twee maanden voor de APK datum wordt er een mail verstuurd ter herinnering van de vervaldatum. Tevens zal dit mailtje specifiek voor de autobezitter laten weten wat voor gebreken desbetreffende auto vaak heeft. Vervolgens kan de e‑mailontvanger naar een specifieke landings­pagina gaan waarop hij/zij alle mogelijke auto-onderdelen kan vinden voor zijn/haar auto.

Beurscampagnes voor veel B2B-klanten

Bij veel B2B klanten krijgen wij de vraag wat er allemaal mogelijk is met e‑mailmarketing rondom beurzen.
Daarom hebben wij een gestandaardiseerde beurs­campagne gemaakt voor iedere B2B klant. Deze kunnen we aan geïnteresseerde klanten voorleggen en aanpassen aan hun wensen en behoeften.
In het kort bestaat deze campagne uit het versturen van informatie of uitnodigingen naar het klanten­bestand in de periode voor de beurs. Tijdens de beurs is er een aanmeldformulier beschikbaar, waar geïnteresseerden hun e‑mailadres achter kunnen laten en na de beurs ontvangt de complete database een samenvatting van de beurs.